För en tid sedan fick jag ju ett paket från Ib Laursen med en massa fina saker i och jag har väntat på ett tillfälle att ha tid att testa dom.
Idag blev det äntligen av och töserna och jag bestämde oss för att baka en smulpaj i en av dom fina pajformarna.
Smulpaj är bland det godaste jag vet och går ju dessutom snabbt att baka så det är perfekt när man, som jag för tillfället, inte har så mycket tid över för bakning.
Idag blev det äntligen av och töserna och jag bestämde oss för att baka en smulpaj i en av dom fina pajformarna.
Smulpaj är bland det godaste jag vet och går ju dessutom snabbt att baka så det är perfekt när man, som jag för tillfället, inte har så mycket tid över för bakning.
Jag använder inget recept när jag gör smulpaj utan blandar bara smör, socker och vetemjöl efter behag och tillsätter också lite havregryn för att få smuldegen ännu knaprigare.
Idag bestämde vi oss för att göra vår favoritpaj med Jordgubbar, Hallon och Blåbär och vi snålade inte direkt på bären...
Idag bestämde vi oss för att göra vår favoritpaj med Jordgubbar, Hallon och Blåbär och vi snålade inte direkt på bären...
mmm, ser väldigt gott ut :-)
SvaraRaderaFin form och fin färg! Ser gott ut!
SvaraRaderaSer supergott ut! Har du smulor under bären också? Mycket deg ska det vara :-)
SvaraRaderaLinda! Det var det också! ;-)
SvaraRaderaSandra! Tack! Älskar formen och pajen var suveränt god!
Therése! Jo, jag trycker alltid ut lite deg i bottnen på formen innan jag lägger i bären. Då bränner bären inte fast så mycket i formen som dom annars kan göra.
Vad gott det ser ut!
SvaraRadera