måndag 16 augusti 2010

I'm back!

Som ni märker har det varit lite dött här på bloggen ett tag nu och det beror helt enkelt på att jag först jobbade två veckor heltid för att sedan ha semester.
Förutom rabarbermuffinsen på bilden, som jag bakade när vi hälsade på hos mina svärföräldrar har jag inte bakat på ett par veckor nu. Det har varit så otroligt varmt att man helt enkelt inte kunnat baka och ytterligare höja temperaturen inomhus.
Till muffinsen har jag använt samma recept som till Dumlemuffinsen men bytt ut godisen mot lite rabarber som jag stek i smör och socker.

Istället för att baka har vi njutit av den underbara sommarvärmen tillsammans med familj och vänner. Lite blåbär plockades men som ni ser åts dom lika hastigt upp så till vinterns bakverk blir det till att köpa bär... ;-)

En och annan solnedgång har vi också hunnit se (och fotografera) ute på mina föräldrars sommarstuga där vi tillbringat en hel del dagar med sol och bad i spegelblankt hav.
Bättre sommarväder än vi haft i år lär vi nog få vänta länge på så vi har verkligen passat på att njuta av lata dagar i solen.

Nu är jag dock redo för lite svalare väder så att jag kan börja baka igen. :-)

7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka =) Tycker du gjort helt rätt i att njuta av sommarvärmen, man längtar ju trots allt hela året på att den skall komma! Tycker att bilden med barnen och blåbären är helt underbar! Ser fram emot nya tårtor (och andra bakverk) här på Cickans Piece of Cake!

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen fram emot dina tårtor. Blir alltid imponerad och inspirerad av dina verk!

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka... du är efterlängtad ;) ser framemot nya härliga bakinlägg :)

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka från vad som verkar ha varit en mysig semester :)

  SvaraRadera
 5. Så gott de ser ut!!
  jätte fin bild också

  SvaraRadera
 6. Trevligt att du är tillbaka. Ser fram emot att få se vad du har att bjuda på under hösten. Vilken otroligt vacker bild på solnedgången!

  SvaraRadera
 7. Superfina tårtor du gör!!
  Brukar göra mina i sp, tänkte bara höra om du har receptet på mmf, tänkte försöka mig på att prova det.

  SvaraRadera