tisdag 22 juni 2010

London


Imorgon sticker jag och min man och ett helt gäng andra countryfans till London för att se Brad Paisleys konsert på torsdag.
Förutom konserten tänker vi givetvis hinna med lite shopping och jag kommer givetvis att göra mitt bästa för att hitta en eller helst flera affärer som säljer tårttillbehör.

Jag har haft lite fullt upp så jag har knappt ens packat ännu och har därför inte hittat någon affär när jag googlat så nu behöver jag er hjälp!

Vet du om någon bra affär som är värd ett besök, gärna i centrum av London skulle jag bli jätteglad om du ville tala om det för mig! :-)


5 kommentarer:

 1. Vad härligt att få åka till London! Hade jag också gärna gjort. :-) Här är en butik som jag tänkte skicka min man till när han skall till London om ett tag: http://www.surbitonart.co.uk/Reaching_Us.html

  Sen lönar det sig säkert att kolla i vanliga mataffärer, utbudet i dem gällande tårtgrejs är nog lite annorlunda än här hemma. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Cickan!
  För två år sen var jag och Tomas i London. Då var vi på Squires Group/Squires kitchen, det ligger ca 45 minuter med tåg från London men dom har MYCKET i sin lilla butik. Det ligger i Farnham, (är jag nästan säker på att det heter) precis när man stiger av tåget ligger butiken i en tegelvilla, mitt emot en pub. Men du kanske inte har dator med dig och kan se det här. Den "långa" resan kanske inte käns värt det heller, det brukar ju bli lite ont om tid när man är iväg sådär och det är så mycket man vill hinna med. Hoppas du hittar någon annan fin butik att shoppa tårtsaker i :o)Hoppas konsterten var bra och hoppas vi ses i sommar/Josephine

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag hoppas du får en riktigt varm och skön midsommar med god mat och smaskig jordgubbstårta!
  Många soliga kramar Karin

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag ville bara berömma dej för alla dina fina bakverk! Gud, vad duktig du är! Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 5. Tove!
  Tack för tipset! Nästa gång blir det en utfärd dit! :-) Jag hittade förresten en annan affär som inte var fullt så långt utanför stan, tror jag...
  http://www.sugarshack.co.uk/index.html?action=
  Det verkar lättare att hitta så dit kan du kanske skicka din man istället! :-)

  Jospehine!

  Kul att du hittat hit! :-)
  Tack för ditt tips också! Jag får nog ta åka till London igen, bara för att shoppa i tårtaffärer! :-)
  JAg var verkigen sugen på att åka men jag tror nog att jag skulle ha överskridit shoppingbudgeten rejält så det var väl lika bra att jag inte alls åkte dit! :-)
  Vi ses nog säkert i sommar! :-)

  SvaraRadera