måndag 13 april 2015

Melkers Miniontårta


Den andra av påskhelgens tårtor var den här tårtan till Melker som fyllde 6 år och inte 5 som det står på tårtan. Tack och lov märkte jag mitt misstag efter att jag fotat tårtan och bytte snabbt ut 5:an mot en 6:a. Det kan ju vara lite känsligt det där med hur gammal man är, speciellt om man är ett barn och någon försöker påstå att man är yngre än man är. Sedan vid en viss ålder tackar man och tar emot bara om någon drar bort något år från ens ålder.


När Melkers mamma bad mig göra en Miniontårta blev jag överlycklig eftersom jag sett så många roliga alternativ på dessa tårtor. Jag hade riktigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle välja men valde sist och slutligen en Minion som firade födelsedag med tårta, massor av serpentiner och såklart en tuta i munnen.


Tårtan han firade med blev en chokladtårta med grädde och jordgubbar. När det är kalas så ska man såklart ha en partyhatt och den valde jag att att göra grön med silverdetaljer för att matcha hans "glasögon/glasöga" (goggles).


Den här var helt klart en av dom roligaste figurer jag modellerat och jag har massor av roliga ideér ännu så är det någon som är sugen på en Miniontårta får ni hemskt gärna höra av er! :-)

1 kommentar:

  1. Härligt färgglad och så söt liten minion, du är grym på att modellera!
    kram Karin

    SvaraRadera