onsdag 23 november 2011

Liams Byggare Bob


För nästan en månad sedan blev min systerson Liam 3 år och jag gjorde den här caketoppern till hans tårta. Eftersom jag jobbar heltid numera hinner jag inte med bloggen och bakandet på samma sätt men det är roligt att se att så många tittar in hit i alla fall. :-)

Liam önskade sig först en tårta med Darth Vader eller Tomten på men ändrade sig sedan till Byggare Bob, vilket jag var tacksam för. Darth Vader skulle ha varit betydligt krångligare att modellera och som sagt har jag lite ont om tid så Byggare Bob passade mig bättre. :-)

Byggare Bob fick lite för stort huvud konstaterade jag i efterhand men Liam kände genast igen honom så tydligen var det tillräckligt likt i alla fall! :-)

Förutom den här caketoppern har jag hunnit med ett par tårtprojket till sedan jag bloggade sist och lovar att jag ska försöka visa er bilder på dom så snabbt som möjligt...

4 kommentarer:

 1. Vilken fin Byggare Bob! Han liknar sig på pricken. Och jag håller med om att han var den jag också helst hade gjort av de olika alternativen. :) Roligt att se ett inlägg av dig igen, ser fram emot dina andra bilder också!

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen lyckats. Här hittar man alltid inspiration!

  SvaraRadera
 3. - Det är ju Bob! utropade L.
  En sådan 3 - årstårta hade vi också gärna haft....

  SvaraRadera
 4. Superfin Byggare Bob! Fina detaljer.

  SvaraRadera