onsdag 14 september 2011

Mamis & Danttis bröllopstårta

I fredags gifte sig Mami och Dantti och jag fick äran att göra deras bröllopstårta. Bröllopstårtor är alltid roliga att göra även om det är lite extra spännande eftersom man verkligen vill att allt ska bli perfekt. Det fuktiga höstvädret var inte direkt till någon hjälp den här gången heller och det var nästan så att jag längtade lite efter vintern och -25 graders kyla... ;-)

Mami och Dantti tyckte om bröllopstårtan jag gjorde till Nicki och Linda och ville gärna ha en liknande men eftersom de valt gammaldags rosa och silver som sina bröllopsfärger fick dom färgerna gärna vara med på tårtan i någon form.


Jag valde att göra likadana blommor som på Nickis och Lindas tårta men istället för pärlor i mitten fick det bli strössel i vitt och silver.

Den gammaldags rosa färgen fick jag sedan med genom att välja ett sidenband i just den färgen och så hittade jag också ett tunt silverband som jag tyckte passade riktigt bra tillsammans med det rosa och dessutom matchade det tårtbrickan från Siluett of Sweden perfekt.

Stort Grattis till er Mami & Dantti!


9 kommentarer:

 1. Lika vacker som alltid! Det blev jättefint med rosa och silverfärgade band till. Men jo, jag börjar tröttna på den fuktiga luften...

  SvaraRadera
 2. Jättetjusigt med de klättrande blommorna! :)

  SvaraRadera
 3. Jättevacker tårta! Så stilren och snygg!

  SvaraRadera
 4. http://stinalee.se/ :)

  -Kusin

  SvaraRadera
 5. superfin!! Riktigt läckert med rosa och silver =)

  SvaraRadera
 6. Superfina tårtor! Riktiga konstverk! :) Har en fråga angående blommorna. Hur gör du de? Antar att du har någon 'form' som du skär ut med, var kan man hitta sådana? Sen undrar jag också hur då fäster strösslet i blommorna? Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera