onsdag 30 december 2009

Julgodsaker

I mitt förra inlägg lovade jag ju att ni skulle få se vad jag har bjudit på under julen men eftersom jag tyvärr har varit sjuk ett par dagar har ni fått vänta lite på uppdateringen men bättre sent än aldrig... ;-)

Först och främst har vi ätit en hel massa hemgjort Julgodis...
Vitchoklad-Limetryffel, Lingontryffel, Polkabräck och så kola dekorerad med små snöflingor gjorda i mmf...


...lite juliga pepparkakor...

...både små och stora Jul Cupcakes med Cream Cheese Frosting...

... en Färskosttårta med glöggelé (som tyvärr inte var så god som jag hade hoppats på )...


...och till sist lite kryddigt julbröd...


Som vanligt blev det väl lite för mycket av det goda men det är ju Jul bara en gång om året så det gäller att passa på och njuta... ;-)


7 kommentarer:

 1. Allt ser så gott ut! :) Speciellt polkabräcken verkar lockande, såna får jag nog prova en annan jul. ;) Och dina bilder är dessutom jättefina som vanligt (när jag bakar bröd "fastnar" brödet bara inte på bild, därför har jag inga bröd i min blogg...). Hurdant recept hade du till glöggmoussetårtan? Har sett så många olika och man vill ju inte ta "fel", om det här inte var så bra...?

  SvaraRadera
 2. Polkabräcken var dom flestas favorit! Såå god! :-)
  Jag länkade receptet till glöggmoussetårtan i inlägget! Den var nog helt ok i smaken men jag tror att det var glöggen som jag inte riktigt fick att passa in...Det var liksom lite fel temperatur och konsistens på den! ;-)

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt Tårt-År!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Vilka söta julgrans cup-cakes!

  SvaraRadera
 5. god fortsättning till dig cickan!! så mycket fint och gott du bakat under jul! riktigt häftiga julgranscupcakes och dina små dekorerade kakor, helt underbara! ja allt är ju bara hur fint som helst! :)

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket fynd! Denna bloggen alltså, vilka fina bakverk! Har ej hittat hit förr, men lär återkomma eftersom bakning också är ett av mina intressen! Du verkar ha prövat samma glöggtårta som jag, den var en liten besvikelse även här!

  SvaraRadera
 7. ser helt otroligt underbart ut! isynnerhet ostkakan... :) prova med jordgubbsgele istället så blir färgerna lika juliga men smaken betydligt godare :) annars passar lönnsiraps-ostkaka bra vid jul :)

  SvaraRadera