söndag 13 juni 2010

Olivers Doptårta

Idag döps mina tösers småkusin Oliver och hans mamma ville gärna ha en tårta med en dopbebis och gärna dekorationer i blått. Oliver har två äldre systrar så hittills har det mest varit rosa i alla olika nyanser i deras hem men nu lär det bli ändring på den saken! :-)

Dopbebisarna går rätt så snabbt att göra numera efter att jag har gjort rätt så många men ännu har jag inte tröttnat. Dom är ju trots allt rätt så söta i dubbel bemärkelse. :-)

Jag får ofta frågan om man verkligen äter upp mina modellerade dekorationer och kan ju bara svara på hur det är hemma hos oss... Här äts det mesta upp när vi har kalas! :-)
Töserna älskar mina modelleringar så pass mycket att det gäller att gömma allt som jag modellerar till mina tårtor för annars finns det risk för att dom försvunnit när det är dags att dekorera tårtan.

Figurerarna går ju bra att spara också, om man vill, och håller sig i princip hur länge som helst i rumstemperatur. Dopbebisarna har jag förstått att många väljer att spara.
Ingen har väl hjärta att äta upp en bebis... ;-)


Ljusa bottnar

Jordgubbsmousse
Vaniljmouss

Täckt i sp
Dekorationer i mmf

Tårtbricka från Siluett of Sweden

Lycka till med er lilla Oliver L & K!

10 kommentarer:

 1. Du är så duktig! Dej skulle man få gå en kurs hos så jag fick bli bättre på dekorationer :)

  SvaraRadera
 2. Tusen TACK än en gång! Gästerna var väldigt imponerad av tårtan och dessutom var den jätte god! ;)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tårta! =)
  Jag har lagt till din blogg i min "länk"lista. Hoppas att det resulterar i fler besökare för din del. Gillar ju din blogg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Jättefin tårta och det syns tydligt att det är du som gjort den! Det var roligt att läsa om att du måste gömma dina modellerade figurer, hihi =)

  SvaraRadera
 5. jättesnyggt! både tårta och bilden! hoppas verkligen att ingen åt upp bebisen

  SvaraRadera
 6. Alltså dina tårtor är helt makalösa! Helt fantastiskt fina. Synd att du bor i Finland. Annars hade jag slängt iväg en beställning med en gång! Önskade att jag hade haft sånn talang!! =)

  SvaraRadera
 7. Tar du beställningar? Vi ska ha dop den 16 juli för vår lilla Elias och du gör ju så himla vackra tårtor!

  SvaraRadera