tag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post271754171970484002..comments2023-05-02T15:57:17.964+03:00Comments on piece of cake: Socionomexamens tårtorcickan-piece of cakehttp://www.blogger.com/profile/03734775924657613154noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-79320661530979475412012-10-11T20:26:11.742+03:002012-10-11T20:26:11.742+03:00Jättefina tårtor du gör!!! Hur många personer är b...Jättefina tårtor du gör!!! Hur många personer är boktårtan beräknad till? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-48068903425741675542010-03-15T23:15:25.321+02:002010-03-15T23:15:25.321+02:00Oj vilka fina tårtor! Så duktig du är.Oj vilka fina tårtor! Så duktig du är.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-70006070355536592002010-02-11T20:06:58.802+02:002010-02-11T20:06:58.802+02:00Tack för svaret!
Ska ev göra en bok i aprilTack för svaret!<br />Ska ev göra en bok i aprilLindahttp://lindarunn.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-3933580735026468652010-02-11T11:41:41.024+02:002010-02-11T11:41:41.024+02:00Tack ännu en gång för alla snälla kommentarer! :-)...Tack ännu en gång för alla snälla kommentarer! :-)<br /><br />Hanna! Tack för awarden! :-)<br /><br />Tulipan! Vad bra om det lyckades bättre den här gången... :-)<br /><br />Linda!<br />Jag har bara kavlat ut pärmarna och skurit dom några mm större än boken. Dom låg kvar som jag placerade dom men sp'n är nog lite tjockare än jag annars kavlar den så det är säkert tack vare det som pärmarna höll formen.cickan-piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/03734775924657613154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-55924587793646297632010-02-11T00:35:12.764+02:002010-02-11T00:35:12.764+02:00Nu är jag här igen och berömmer de fina tårtorna.
...Nu är jag här igen och berömmer de fina tårtorna.<br />Jag måste bara få fråga hur du gjorde med bokpärmen. Hur har du fått den att stå ut så ch inte falla ihop?<br />Är den kavlad och torkad i förväg?<br /><br />Kramar LindaLindahttp://lindarunn.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-32155001322409878352010-02-08T00:12:07.790+02:002010-02-08T00:12:07.790+02:00Gjorde MMF degen igen och knådade in en jäkla mass...Gjorde MMF degen igen och knådade in en jäkla massa florsocker och knådade länge (har juh ingen maskin) och den blev mycket mycket bättre att jobba med. Så det var nog där skon klämde ;)<br />Tack för tipset!<br /><br />StinaTulipan´s bakverkhttps://www.blogger.com/profile/05768476488200528207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-51254019288965248212010-01-30T16:33:13.687+02:002010-01-30T16:33:13.687+02:00Hej Cickan! Imponerande, som alltid! Jag har gett ...Hej Cickan! Imponerande, som alltid! Jag har gett dig en award för att din blogg är fylld med fantastiskt inspirerande tårtor. Inte minst är jag förtjust i de underbara smådetaljerna!! Titta in på min sida för mer information =)Hanna - Bakfnatthttp://www.bakfnatt.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-81050650069767935642010-01-28T23:37:10.963+02:002010-01-28T23:37:10.963+02:00Helt underbara tårtor!!!!Helt underbara tårtor!!!!Karinhttp://www.rosamaranger.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-88198225667103691542010-01-28T10:43:44.290+02:002010-01-28T10:43:44.290+02:00Vilken häftig tårta!Vilken häftig tårta!Veronicahttp://veronicasmat.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-384383317386661862010-01-28T10:01:08.044+02:002010-01-28T10:01:08.044+02:00Hej, du har en present att hämta hos mig!
Kram Kar...Hej, du har en present att hämta hos mig!<br />Kram Karinbagerskanhttps://www.blogger.com/profile/03680988962799758088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-91018321255165254752010-01-26T22:43:36.241+02:002010-01-26T22:43:36.241+02:00nämen shit vilken häftig boktårta!! man blir lika ...nämen shit vilken häftig boktårta!! man blir lika imponerad varje gång man kikar in hos dig! du är helt otrolig!<br /><br />jag spaklar alltid med buttercream, har aldrig ens vågat testat grädde då det verkar jättesvårt att få sugarpasten jämn men du gör ju ett galant jobb med det. :)åsa - hello sugar!http://hellosugar.se/blognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-28359904450488140532010-01-26T13:14:33.924+02:002010-01-26T13:14:33.924+02:00Jisses, vilka underbara tårtor du gör!Jisses, vilka underbara tårtor du gör!Hallon & Blåbärhttps://www.blogger.com/profile/17357179567981311335noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-25225486594469333322010-01-24T15:34:32.847+02:002010-01-24T15:34:32.847+02:00Tove!
Tack för tipset! :-)Tove!<br />Tack för tipset! :-)cickan-piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/03734775924657613154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-14714224060130263782010-01-24T14:32:46.848+02:002010-01-24T14:32:46.848+02:00Jag har nu på sistone beställt från Tårtdecor, de ...Jag har nu på sistone beställt från Tårtdecor, de har haft samma leveransavgift oberoende av hur mycket man beställer. Så om man beställer mycket på en gång känns det inte så dyrt iaf.Tovehttps://www.blogger.com/profile/11193267311899271304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-73851202995433123642010-01-22T12:13:09.175+02:002010-01-22T12:13:09.175+02:00Linda & MammaMonica!
TAck så mycket! :-)
Tove...Linda & MammaMonica!<br />TAck så mycket! :-)<br /><br />Tove!<br />Jag funderar på att testa på färdig jag också men sen är det ju det att man måste beställa sp'n och frakten blir svindyr... :-(cickan-piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/03734775924657613154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-25888429956342156952010-01-20T22:18:57.907+02:002010-01-20T22:18:57.907+02:00Fantastiska tårtor! Särskilt böckerna som ju är nå...Fantastiska tårtor! Särskilt böckerna som ju är något alldeles extra!MammaMonicahttps://www.blogger.com/profile/14708713117860312421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-59120732032950050172010-01-20T09:11:33.104+02:002010-01-20T09:11:33.104+02:00Just därför slutade jag göra egen sp...dessutom fi...Just därför slutade jag göra egen sp...dessutom fick jag den aldrig lika fin som din, men då kan man satsa mer på innehållet i stället. ;)Tovehttps://www.blogger.com/profile/11193267311899271304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-70181992831699627802010-01-20T00:27:48.579+02:002010-01-20T00:27:48.579+02:00Helt underbara!!!!
Finns inte fler ord!
Mvh Linda...Helt underbara!!!!<br />Finns inte fler ord!<br /><br />Mvh LindaLindahttp://lindarunn.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-45426916371297232602010-01-19T19:57:51.679+02:002010-01-19T19:57:51.679+02:00Stina!
Kul att du gillar min blogg! :-)
Jag skull...Stina! <br />Kul att du gillar min blogg! :-)<br />Jag skulle nog gissa på för lite florsocker. När jag gör dekorationer med mmf så gör jag den ganska så kompakt. Ibland har jag i så pass mycket florsocker att jag måste värma den i micron några sekunder för att kunna arbeta med den...<br /><br />Tove!<br />Ja tänk så olika det kan vara! Jag tycker det är jättelätt att spackla med grädde men smörkrämen är som sagt en helt annan sak! ;-)<br />Jag värmde den i micron några sekunder och lite lättare blev det men inte så enkelt som jag hade hoppats på..<br />Jag borde ta och testa smbc, men den är ju rätt så invecklad att göra och i och med att jag gör allt själv så blir det rätt så många moment innan tårtan är klar...<br /><br />Maria!<br /><br />Jag kan maila receptet till dig! :-) Hinner inte nu men påminn mig gärna om jag glömmer bort det! ;-)cickan-piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/03734775924657613154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-48607514022814802542010-01-18T23:09:37.924+02:002010-01-18T23:09:37.924+02:00Åh vad fin boktårta, du är så duktig! Vad använder...Åh vad fin boktårta, du är så duktig! Vad använder du för recept när du gör egen SP?<br /><br />/Maria www.tartsmulan.blogspot.comMariahttps://www.blogger.com/profile/17297626754097458895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-30011200366522522332010-01-18T22:30:28.819+02:002010-01-18T22:30:28.819+02:00Boktårtan är ju hur fin som helst, säkert inte så ...Boktårtan är ju hur fin som helst, säkert inte så enkel att göra...! Och den andra tårtan är också väldigt vacker. Själv tycker jag nästan det är svårare att spackla med grädde än med smörkräm, men brukar värma smörkrämen några s i taget i micron tills den blir tillräckligt mjuk att spackla med (om man alltså gjort den i förväg och haft den i kylen). Och så är det skillnad på smörkräm och smörkräm, smbc (vit marängsmörkräm) funkar bäst, tycker jag! :)Tovehttps://www.blogger.com/profile/11193267311899271304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1235411877639553690.post-65528974990658675442010-01-18T19:56:17.971+02:002010-01-18T19:56:17.971+02:00Hej! Såg att du hade gjort dekoration i mmf... jag...Hej! Såg att du hade gjort dekoration i mmf... jag gjorde hemmagjord mmf härom dagen och jag tyckte det var jätte gott mot sp.. men att göra blommor och sånt med den och att täcka en hel tårta med den tyckte jag var jättesvårt.. den var så mjuk och skör... något tips på vad jag gjorde för fel? skulle jag ha satt i mycket mera florsocker för att den ska bli lite hårdare och fastare? den var rätt luftig och fluffig fast jag hade bearbetat den länge..<br /><br />Gillar din blogg stenhårt :)<br /><br />Dessutom kommer jag från malax *fniss* Fast bosatt i södra sverige :)<br /><br />Trevlig kväll!<br /><br /><br />StinaTulipan´s bakverkhttps://www.blogger.com/profile/05768476488200528207noreply@blogger.com